Jeroen Evers Productfotografie

Nabewerking en beeldmanipulatie

Jeroen Evers Productfotografie doet zelf de nabewerking en eventuele beeldmanipulatie. Uw samples niet op tijd klaar of producten in bepaalde kleur niet op voorraad? Geen nood, u zult versteld staan van de digitale mogelijkheden. Wij besteden geen werk uit naar India of China maar staan zélf garant voor de uiteindelijke kwaliteit van uw foto’s, of het er twee zijn of tweehonderd.

Aanleveren

Jeroen Evers Productfotografie levert de foto’s aan via email of op USB-stick, CD/DVD of externe harddisk in hoge en in lage resolutie (geschikt voor drukwerk en beeldscherm) en de juiste kleurprofielen. Ook is het mogelijk de foto’s te downloaden van een server.

Vrij van rechten

Jeroen Evers Productfotografie draagt alle gebruiksrechten volledig aan u over. De foto’s kunnen dus voor ieder doel (her)gebruikt worden zonder dat hier extra voor betaald hoeft te worden.

Prijzen

Jeroen Evers Productfotografie hanteert geen standaard prijzen en/of tarieven omdat geen enkel product hetzelfde is en geen enkele ondernemer hetzelfde wil. In overleg proberen we tot een zo efficiënt mogelijke en kostenbesparende oplossing te komen.

wat zeggen anderen:

“Als zelfstandige met één winkel onderken ik het belang van goed beeldmateriaal voor mijn website en voor advertenties. Maar de foto’s van leveranciers voldoen niet altijd aan mijn eisen. Ondanks mijn beperkte budget levert Jeroen telkens weer perfecte foto’s van zowel designlampen in mijn zaak als van projecten die ik heb opgeleverd.”


Jan Blokker, DeVerlichting

wat:

waarom?

  • voor web en drukwerk

    u ontvangt de beelden in lage en hoge resolutie

  • perfect uitgelicht

    constante hoge kwaliteit, keer op keer

  • optioneel: vrijstaand gemaakt

    bruikbaar op elke kleur ondergrond

imps en elfs logo Amstel bier logo logo anne-claire petit Thonik logo logo Levis Vintage Clothing logo magimix logo pols potten